Uite masca, nu e masca! Mai aveţi multe măşti, domnule Iohannis?

Uite masca, nu e masca! Mai aveţi multe măşti, domnule Iohannis?, Foto: facebook.com/pg/klausiohannis
Uite masca, nu e masca! Mai aveţi multe măşti, domnule Iohannis?, Foto: facebook.com/pg/klausiohannis

Uite masca, nu e masca! Mai aveţi multe măşti, domnule Iohannis?Preşedintele Iohannis confundă în mod grav încrederea cu credibilitatea.

Ba încearcă să ne convingă pe toţi de faptul că purtarea măştii nu este doar obligatorie, ci o atitudine de interes public şi grijă pentru ceilalţi, ba îşi justifică gafele prin faptul că nu ai motive să porţi mască, dacă nu există obligaţia şi riscul unei pedepse. Sau dacă eşti preşedinte. Sau dacă nu ai ghinionul să fii sub domnia legii şi poţi să tratezi statul de drept ca fiind opţional.
Când grija declarată pentru ceilalţi se opreşte acolo unde începe confortul personal şi bunul plac prezidenţial, e doar consecvenţă de carton şi ipocrizie. Să poarte mască toţi, mai ales nepreşedinţii!
Măştile cele noi ale „Împăratului” ni-l arată gol de conţinut, dar în formă. În formă de negociator de succes. Un succes de multe zeci de miliarde de euro ce se vor răsfrânge fără număr peste feuda sa. Bani, mulţi bani europeni, care ne vor lăsa fără noroi (pământ, adică), fără energie (nu privatizam, doar guvernul obosit deja se va epuiza muncind la absorbţie) şi poate şi fără suflare (de atâta uimire la adresa ilustrului negociator)!
Ce se ascunde sub masca succesului de aproape 80 de miliarde de euro?! Care sunt costurile reale, că preţul ni l-aţi zis? Nu aştept un răspuns. O să vedem în anii următori! Nimic nu este gratis, implicit nici această sumă la prima vedere incredibilă! O să avem mult de furcă, atât până vom cheltui aceşti bani, şi mai ales până-i vom returna…
Consider că românii nu sunt destul de conştienţi că nu va curge laptele şi mierea începând de mâine, ci aceste multe miliarde de euro vor fi suportate de fiecare cetăţean al ţării.În concluzie, succesul cu sau fără mască al campionului în arta negocierii Klaus Iohannis trebuie validat de îndeplinirea unei serii nesfârşite de condiţii, capitol la care „Guvernul meu” este cam şubred şi n-are perspective viabile.”, se arată în declarația de presă a deputatei Georgeta-Carmen Holban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *