Un soi de sarabandă medicalo-poliţienească

Un soi de sarabandă medicalo - poliţienească, Foto: © Glasul.info / Fandel Mihai
Un soi de sarabandă medicalo-poliţienească, Foto: © Glasul.info / Fandel Mihai

„Actuala „Dreapă” românească se zbate într-o confuzie totală şi aceasta este cea mai elegantă modalitate de a descrie starea de fapt cu care se confruntă puterea.

Măsuri confuze şi contradictorii, un soi de sarabandă medicalo – poliţienească. Responsabilitate? Liberalii spun că populaţia este vinovată că nu respectă restricţiile. Nu, nu este adevărat, poporul nu vă mai respectă, aceasta este problema voastră, colegi liberali. Nu aţi ştiut să urmaţi propriile voastre hotărâri şi aţi pierdut încrederea românilor.
Afaceri inabil ascunse pe care toată lumea le află şi le taxează ca imorale şi oneroase. Banii publici sunt azvârliţi în buzunare private prietene unde li se pierde urma.
Alocaţii pentru copii dublate, pensii majorate cu 40%, în termenii legilor în vigoare? Nici gând! Relansare economică? Nici vorbă! Avem în schimb din ce în ce mai mulţi şomeri şi preturi tot mai mari.
Alegerile din 27 septembrie? Liberalii încep sa dea din colţ în colţ. Umblă la cifre. Mai şterg, mai adaugă şi, până la urmă s-ar putea să nu mai organizeze scrutinul local. Legislaţia este călcată în picioare tocmai de cei care ar trebui să o respecte cu stricteţe.Însă, cea mai mare greşeală pe care o face „Dreapta” este că începe să confunde noţiuni absolut diferite: populaţie şi popor. Îşi bate joc de poporul român ca de o populaţie amorfă şi uşor manevrabilă. Se vede că actualii liberali au lipsit la toate lecţiile de istorie, dacă au fost vreodată la şcoală….”, se arată în declarația de presă a deputatului Vasile Cîtea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *