Grija faţă de om, fie el şi pedofil

Grija faţă de om, fie el şi pedofil Guvernul Orban nu se dezminte: cu o grijă părintească se apleacă asupra problemelor care tulbură societatea românească, greu încercată de valul pandemic. Ultima preocupare a bunilor penelişti priveşte situaţia unui segment uman restrâns, dar foarte nociv:pedofilii şi violatorii. Fără atenta grijă a cabinetului Orban, pedofilii, violatorii şi prădătorii sexuali riscă să fie discriminaţi, adică să "beneficieze" de pedepse mărite. Nici un liberal care se respectă nu poate îngădui asemenea nedreptate. Nu se poate îngădui nici eliminarea prescrierii pentru acte de viol şi pedofilie. Urmarea firească a concepţiilor liberale, pline de umanism, de grija faţă de om (fie el şi pedofil) este contestată la Curtea Constituţională a României a legii aprobate de Parlament. Dreptate şi discriminare pozitivă pentru aceste fiinţe care ne atacă copiii şi soţiile! Poate sunt plătitori de taxe. Poate votează cu PNL!

Grija faţă de om, fie el şi pedofil
Guvernul Orban nu se dezminte: cu o grijă părintească se apleacă asupra problemelor care tulbură societatea românească, greu încercată de valul pandemic.

Ultima preocupare a bunilor penelişti priveşte situaţia unui segment uman restrâns, dar foarte nociv:pedofilii şi violatorii. Fără atenta grijă a cabinetului Orban, pedofilii, violatorii şi prădătorii sexuali riscă să fie discriminaţi, adică să „beneficieze” de pedepse mărite. Nici un liberal care se respectă nu poate îngădui asemenea nedreptate. Nu se poate îngădui nici eliminarea prescrierii pentru acte de viol şi pedofilie.

Urmarea firească a concepţiilor liberale, pline de umanism, de grija faţă de om (fie el şi pedofil) este contestată la Curtea Constituţională a României a legii aprobate de Parlament.

Dreptate şi discriminare pozitivă pentru aceste fiinţe care ne atacă copiii şi soţiile! Poate sunt plătitori de taxe. Poate votează cu PNL!”, se arată în declarația de presă a deputatului Viorel Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *